KELİMELERİM OLUR MUSUN? ÖĞRETMENİM..

İlkokul Öğretmeninin sadece akademik bilgi veren değil, öğrencinin her şeyi olduğunu gösteren bir alıntı bu. Yaşadığı bir travma sonucunda konuşma yetisini geliştirememiş bir öğrenciyi, okulumuz öğretmenlerinden Şefika Nur ARICAN' ın öğretmenlik sezisiyle tespit etmesiyle başlayan ve sürecin sonunda O'nu  tekrar kelimelerle buluşturmasıyla sonuçlanan hikaye. Öğretmenimizin dil ve konuşma terapistleriyle yaptığı görüşmeler, işin finans kısmı, velinin bilgilendirilip yönlendirilmesi gibi bütün işlem basamaklarının çözülmesi ve sonuç olarak öğrencimizin kelimeleri telaffuz noktasında akranlarıyla aynı seviyeye ulaşması, tüm paydaşlarca yaşanan mutluluk. Teşekkürler öğretmenim. iyi ki varsın, iyi ki bu minik kızın karşısına çıktın. Hiçbir öğrenci hayatına dokunan öğretmeni asla ve asla unutmaz, ne mutlu sana...

11-12-202311-12-202311-12-202311-12-2023