Misinli İlkokulu
Misinli Mahallesi / Ergene / Tekirdağ

VİZYON

Türk Milli Eğitimin temel ilke ve amaçlarına göre insan yetiştirmek istiyoruz. Biz okulumuzda bütün fertlerin öğrenmeyi hayatın vazgeçilmez bir ihtiyacı olarak algılanmasını istiyoruz. Her çocuğun ilgi ve gereksinimlerini karşılayacak imkanlar hazırlamak istiyoruz. Sosyal ve kültürel çalışmaların kolaylıkla yapılabileceği alanların varlığını sağlamak istiyoruz. En üst başarıya ulaşmak istiyoruz.

MİSYON

Tüm öğrencilerimizin öğrenmelerini desteklemek, onları çağın gerektirdiği bilgi, beceri ve donanımı kazandırmak; kültürel, sosyal yönlerini geliştirmek, kendilerini ifade edebilen, çevre bilinci gelişmiş insan unsurlarını ön planda tutan bireyler yetiştirmek, yönetici, öğretmen, öğrenci ve velilerin el birliğiyle çevrede, bölgede ve ülkede, örnek eğitim ve Toplama Kalite Yönetimi anlayışı ile, her yönü ile model okul haline getirmek için VARIZ.

kalorifer (doğalgaz)

İlçe merkezine 20 km İl merkezine 40 km uzaklıktadır.

Mahalle

Geleneksel Çocuk Oyunlarına katılım (sek sek, mendil kapmaca)